FotóCsempe

Fedezze fel a FotóCsempét!

A hagyományos bordűr és dekorcsempék evolúciója

Ajánlott felhasználási terület

Fürdőszobák, konyhák, egyéb vizes helyiségek oldalfali, vízzáró beltéri burkolataként

Tegye egyedivé, különlegessé fürdőszobáját, konyháját a FotóCsempével. A dekoráció maga a csempe – élvezze lakása egyedi stílusát nap, mint nap- amely saját egyéniségét tükrözi!

Technológia

A Festékkutató Intézet bevonásával került kifejlesztésre az a felületkezelés, amely által a hagyományos fehér csempék alkalmassá válnak egy speciális eljárás során tetszőleges vizuális tartalom, fénykép vagy grafika valódi fotóminőségben történő beégetésére. Az így létrejövő FotóCsempe kopásállóságában megfelel az oldalfali konfekció bordűr vagy dekorcsempék kopásállóságának, miközben egyedi tartalomból gyártva is kedvezőbb áron elérhető azoknál!

Elérhető csempeméretek

A tapasztalataink szerint legnépszerűbb, lentebb táblázatban foglalt méretű csempéken a gyártáshoz szükséges speciális felületkezelést folyamatosan, ütemszerűen végezzük, így azokból állandó raktárkészletet biztosítunk. Ezen méretekből a gyártást terheltségtől függően akár pár napon belül el tudjuk végezni, a kivitelezés ára a hordozó csempék árát is magában foglalja.

Elérhető felületek

Eddigi tapasztalataink szerint a matt felületű FotóCsempére minimális a piaci igény, ezért a raktáron tartott csempékből kizárólag fényes felületű FotóCsempe gyártható. Matt felületű FotóCsempe előzetes egyeztetést követően, jelentős mennyiségi igény esetében rendelhető.

Burkolási útmutató

A FotóCsempével történő burkolás semmiféle különleges eljárást nem igényel, a hagyományos csempék burkolásához használt kötőanyagok, eljárások szükségesek. Fontos, hogy tisztítási célokból a ragasztást, fugázást követően és később se kerüljön a FotóCsempe közvetlen kapcsolatba aggresszív, maró anyagokkal, mert azok kárt tehetnek a felületében.

Áraink:

Csempe mérete Ár / db Vállalási határidő*
15 x 15 cm 1800 Ft 2-3 munkanap
20 x 30 cm 3600 Ft 2-3 munkanap
     

A megadott vállalási határidők tájékoztató jellegűek, fenntartjuk a jogot, hogy terheltségtől függően azokon változtassunk.