Saját fotóból gyártott egyedi burkolat a falakon időtálló, prémium minőségben!

FotóCsempe

Fedezze fel a FotóCsempét!

A hagyományos bordűr és dekorcsempék evolúciója

Ajánlott felhasználási terület

Fürdőszobák, konyhák, egyéb vizes helyiségek oldalfali, vízzáró beltéri burkolataként

Tegye egyedivé, különlegessé fürdőszobáját, konyháját a FotóCsempével. A dekoráció maga a csempe – élvezze lakása egyedi stílusát nap, mint nap- amely saját egyéniségét tükrözi!

Technológia

A Festékkutató Intézet bevonásával került kifejlesztésre az a felületkezelés, amely által a hagyományos fehér csempék alkalmassá válnak egy speciális eljárás során tetszőleges vizuális tartalom, fénykép vagy grafika valódi fotóminőségben történő beégetésére. Az így létrejövő FotóCsempe kopásállóságában megfelel az oldalfali konfekció bordűr vagy dekorcsempék kopásállóságának, miközben egyedi tartalomból gyártva is kedvezőbb áron elérhető azoknál!

Elérhető csempeméretek

A tapasztalataink szerint legnépszerűbb, lentebb táblázatban foglalt méretű csempéken a gyártáshoz szükséges speciális felületkezelést folyamatosan, ütemszerűen végezzük, így azokból állandó raktárkészletet biztosítunk. Ezen méretekből a gyártást terheltségtől függően akár pár napon belül el tudjuk végezni, a kivitelezés ára a hordozó csempék árát is magában foglalja. Egyedi méretű csempéből történő gyártásra is lehetőséget biztosítunk, ez esetben hosszabb vállalási árral szükséges számolni, a csempék beszerzésének költsége megrendelőt terheli.

Elérhető felületek

Eddigi tapasztalataink szerint a matt felületű FotóCsempére minimális a piaci igény, ezért a raktáron tartott csempékből kizárólag fényes felületű FotóCsempe gyártható. Matt felületű FotóCsempe előzetes egyeztetést követően, jelentős mennyiségi igény esetében rendelhető.

Burkolási útmutató

A FotóCsempével történő burkolás semmiféle különleges eljárást nem igényel, a hagyományos csempék burkolásához használt kötőanyagok, eljárások szükségesek. Fontos, hogy tisztítási célokból a ragasztást, fugázást követően és később se kerüljön a FotóCsempe közvetlen kapcsolatba aggresszív, maró anyagokkal, mert azok kárt tehetnek a felületében.

Áraink:

Csempe mérete Ár / db Vállalási határidő*
15 x 15 cm 1 490 Ft 2-3 munkanap
20 x 30 cm 2 990 Ft 2-3 munkanap
20 x 60 cm 5990 Ft 2-3 munkanap
Egyedi méret* méret szerint 10-15 munkanap
     

*Egyedi csempeméret választása esetén a gyártáshoz szükséges csempéket megrendelőnek szükséges biztosítania. A gyártáshoz kizárólag sík felületű, fehér színű csempe adható át, a szükséges mennyiségre pluszként 10-15%-ot rászámolva, mert a gyártást megelőző speciális felületkezelés során selejt képződhet. Fontos tudni, hogy a gyártást megelőző sikeres felületkezelés minden esetben nem garantálható, tapasztalataink szerint bizonyos (pl. vaxolt felületű, porcelán tartalmú) csempék a technológiánkkal nem összeegyeztethetőek. Az egyedi igényre külön végzett felületkezelés következtében hosszabb vállalási határidővel és 50.000Ft minimum rendelési értékkel kell számolni.

A megadott vállalási határidők tájékoztató jellegűek, fenntartjuk a jogot, hogy terheltségtől függően azokon változtassunk.