Saját fotóból gyártott egyedi burkolat a falakon időtálló, prémium minőségben!

FotóÜveg

Egyedi FotóÜveg, akár megvilágítva is!

Egyedi üvegfal a saját fotódból!

Egyedi tartalomból, valódi fotóminőségben gyártva. A FotóÜveg színmenedzsmentje az átvilágíthatóság igényeihez is tud igazodni, illetve standard hátfalként is tökéletes színvilágot tudunk biztosítani.

Bútorüveg: egyrétegű üvegből, a képi tartalom valódi fotóminőségben, a bútorüvegnek megfelelő kopásállóságban kerül az üveg egyik oldalán beégetésre. Fehér szín opcionális alátöltése által kontrasztos képi tartalom jeleníthető meg térben elhelyezett, átvilágított felhasználás esetén is. Alkalmazható bútor és nyílászáró üvegeként is. Az üveg vastagsága: 4 mm.

Fali burkolatként alkalmazott üveg: többrétegű üvegből, a képi tartalom egy speciális, átvilágításra is optimalizálható diafilmszerű hordozón, valódi fotóminőségben kerül laminálásra a két üvegréteg közé, így a környezeti hatásoktól teljes védettséget élvez. Főkét fali burkolatként ajánljuk az alkalmazását. Az üveg vastagsága: 8 mm

Tökéletes fotóminőség: Akkor van lehetőségünk valódi fotóminőséget gyártani, ha megfelelő a választott képnek a felbontása. Amennyiben nem rendelkezik ilyen fotóval, vagy még nincs konkért elképzelése, keressen fel minket, mert kreatív tervezésben is segítünk! Nagy fotóadatbázissal rendelkezünk, így biztosan megtaláljuk az álmainak megfelelőt.

Árak:

Egyrétegű FotóÜveg 50 000 Ft+áfa / m2
Kétrétegű FotóÜveg 60 000 Ft+áfa / m2
Led panel (opcionális) 60 000 Ft+áfa / m2

Megrendelés menete:

Első körben felmérést végzünk, mert az üvegnél minden minden milliméter számít. A felmérés díja 10 000 Ft Budapest határain belül. Természtesen vidékre is szívesen megyünk, melynek további díja: 200 Ft / km

A felmérés díját beleszámítjuk a szerelési díjba, amikor a kész FotóÜveget szállítjuk.

A felmérésen megbeszéljük milyen szerelvényekre lesz szükség a rögzítéshez. A szerelvények árát nem tartalmazza a szerelési díj, a megbeszéltek alapján fogunk arra árajánlatot adni.

Szállítási és szerelési díjak:

A szállítást és beszerelést csapatunk végzi, melynek díja: 38 000 Ft / 1,5 m2-ig (pl: ez a méret egy 250×60 cm-es konyha hátfalának felel meg) Ezen felül 10 000 Ft / m2 felárat számítunk fel.

A szállítási díj Budapestre vonatkozik! Amennyiben vidéki helyszínről van szó, úgy a korábban említett 200 Ft / km további díjat is hozzá kell számolni.