FotóÜveg

Egyedi FotóÜveg, akár megvilágítva is!

Egyedi üvegfal a saját fotódból!

Egyedi tartalomból, valódi fotóminőségben gyártva. A FotóÜveg színmenedzsmentje az átvilágíthatóság igényeihez is tud igazodni, illetve standard hátfalként is tökéletes színvilágot tudunk biztosítani.

Fali burkolatként alkalmazott üveg: többrétegű üvegből, a képi tartalom egy speciális, átvilágításra is optimalizálható diafilmszerű hordozón, valódi fotóminőségben kerül laminálásra a két üvegréteg közé, így a környezeti hatásoktól teljes védettséget élvez. Főként fali burkolatként ajánljuk az alkalmazását. Az üveg vastagsága 9-11-13 mm lehet.

Tökéletes fotóminőség: Akkor van lehetőségünk valódi fotóminőséget gyártani, ha megfelelő a választott képnek a felbontása. Amennyiben nem rendelkezik ilyen fotóval, vagy még nincs konkért elképzelése, keressen fel minket, mert kreatív tervezésben is segítünk! Nagy fotóadatbázissal rendelkezünk, így biztosan megtaláljuk az álmainak megfelelőt.

Árak:

Kétrétegű, edzett, ultraclear FotóÜveg 75 000 Ft / m2

 

Megrendelés menete:

Igény szerint előzetes felmérést végzünk. A felmérés díja 10 000 Ft Budapest határain belül. Természtesen vidékre is szívesen megyünk, melynek további díja: 200 Ft/km

A pontos méretek ismeretében árajánlatot küldünk, a vállalási ár 50%-a előlegként kerül a megrendelést követően kiszámlázásra. Az előleg számla kiegyenlítését követően a kivitelezés 10 munkanapot vesz igénybe. A vállalási ár fennmaradt 50%-a az elkészült FotóÜveg átvételekor fizetendő. Az elkészült FotóÜveg átvehető telephelyünkön vagy üvegipari partnerünk, a Rákosy Glass telephelyén. Igény esetén a kiszállítást felár ellenében tudjuk biztosítani, a kiszállítási díjra a szállítási cím ismeretében tudunk ajánlatot adni.